Web Analytics Made Easy - Statcounter

هواپیما‌های رژیم صهیونیستی بیش از یک دهه است که زمین‌های کشاورزی را در نوار غزه هدف قرار می‌دهند تا موجب کوچ اجباری فلسطینیان شوند.

اشرف شنون، خبرنگار پرس تی وی از غزه گزارش داد: این هواپیما‌ها در یک هفته اخیر، دست کم دو بار در زمین‌های کشاورزی غزه سم پاشی کرده اند.

محسن ابو رمضان، عضو مرکز توسعه کشاورزی اعراب گفت: اسرائیل با پاشیدن مواد علف کش روی زمین‌های کشاورزی در مرز غزه تلاش می‌کند مانع از کشاورزی فلسطینیان در زمین‌های خوشان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها می‌خواهند کشاورزان آن منطقه برای تامین غذا و سیر کردنِ فرزندانشان، به خروج از این زمین‌ها و رفتن به جای دیگری مجبور شوند.

او گفت: این مواد شیمیایی خطرناک که روی زمین‌های کشاورزی فلسطینیان پاشیده می‌شود، احتمالا تاثیر منفی بلندمدت بر محیط زیست خواهد گذاشت. کشاورزان غزه می‌گویند به دلیل این اقدامات غیرانسانیِ اسرائیلی ها، برای تامین غذا دچار مشکل و چالش هستند.

امجد الشوا، عضو شبکه سازمان‌های غیردولتی نیز گفت: استفاده از چنین سمومی در نوار غزه از سوی اسرائیلی ها، حمله به کشاورزان فلسطینی است. همزمان به شدت امنیت غذایی فلسطینیان را تهدید می‌کند. این منطقه برای تامین غذا و سبزیجات فلسطینیان بسیار مهم است.

فعالان مدنی می‌گویند رنج کشاورزان و خانواده آنان در غزه نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی تا چه حد ناقض حقوق بشر است.

کشاورزان غزه به دلیل محاصره و جنگ‌های متعدد از سال ۲۰۰۷ دچار مشکلات جدی هستند. اکنون کارشناسان می‌گویند اقدام این رژیم به سم پاشی مزارع کشاورزی فلسطینیان و نابودی محصولات آنان، این اوضاع بد را بدتر و تامین غذا را در این منطقه دشوارتر می‌کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی سمپاشی مزارع نوار غزه زمین های کشاورزی تامین غذا زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال برای نخستین‌بار ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع آبی و دیم شهرستان نهاوند برداشت می‌شود.

توکل آبشناس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستین‌بار ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت می‌شود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته‌اند.

وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانه‌های روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کم‌آب‌بر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی کم‌آب‌بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.

آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، یادآور شد: از سیاست‌های اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • سازمان هواشناسی اعلام کرد:آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • آغاز سامانه جدید بارشی از امروز؛ آسیب به محصولات کشاورزان
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب