Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ داده های تازه نشان می دهد با توجه به اینکه جنگل های انبوه استوایی، بزرگ ترین منبع ذخیره کننده کربن به شمار می روند، از بین رفتن این جنگل ها، عامل اصلی انتشار گازهای گلخانه ای است که موجب گرم شدن دمای کره زمین می شود.

براساس تجزیه و تحلیل بنیاد جنگل های بارانی نروژ، بریدن درختان برای به دست آوردن چوب و تبدیل کاربری زمین عمدتا به منظور کشاورزی، موجب نابود و ناپدید شدن ۳۴ درصد جنگل های بارانی استوایی زمین و همچنین تخریب ۳۰ درصد انها شده که در نهایت به آسیب پذیرترشدن این جنگل ها در برابر آتش سوزی و عوامل نابود کننده آتی منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از نیمی از این تخریب از سال ۲۰۰۲میلادی به این سو در آمازون در آمریکای جنوبی و هم مرز جنگل های بارانی رخ داده است.

به گفته آندرس کروگ پژوهشگر جنگل های بارانی و نگارنده این گزارش؛ با نابود شدن بیشتر جنگل های بارانی، احتمال بالقوه بیشتری برای تغییرات اقلیمی ایجاد می شود که به نوبه خود ادامه زندگی جنگل های باقیمانده را دشوارتر می کند.

او با وحشتناک خواندن این چرخه، افزود: گستره جنگل های از بین رفته در میان سال های ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۹، بیشتر از مساحت کشور فرانسه بوده است.

براساس گزارش دیگری از موسسه منابع جهان؛ نرخ از بین رفتن جنگل ها در سال ۲۰۱۹ با سطوح سالانه نابودی در ۲۰ سال پیش از آن برابر بوده است و در هر ۶ ثانیه، جنگل هایی به ابعاد یک زمین فوتبال، ازبین می رود.

جزایر واقع در بخش جنوبی آسیا که بیشتر به اندونزی تعلق دارد، به طور کلی در جایگاه دوم نابودی جنگل از ۲۰۰۲ به شمار می رود که بیشتر درختان آنها برای ایجاد کشتزارهای روغن پالم (نخل) از بین برده شده است. آفریقای مرکزی در جایگاه سوم قرار دارد که بیشتر نابودی به علت کشاورزی سنتی و تجاری و همچنین بریدن درختان برای به دست آوردن چوب، در حوضه رود کنگو متمرکز بوده است.

براساس تازه ترین بررسی ها که در نشریه علمی نیچر منتشر شده، دود ناشی از آتش سوزی های گسترده در ایالت کالیفرنیا به علت تغییرات اقلیمی، ممکن است از گازهای منتشر شده از موتور خودروها زیان بارتر باشد.  پژوهشگران دریافته اند که ذرات سمی ناشی از آتش سوزی های گسترده ۱۰ برابر بیشتر از انواع آلودگی ها، موجب بیماری های دستگاه تنفسی منجر به  بستری شدن در بیمارستان ها می شود.

 به نوشته تارنمای هیل؛  پالایشگاه های ایالت تگزاس آمریکا که در اوایل اسفندماه با بی سابقه ترین برودت هوای قطبی و یخبندان مواجه بود، صدها هزار تن مواد آلاینده درهوا متصاعد کرده اند.  

چندین پالایشگاه و کارخانه تولید مواد پتروشیمی به علت بروز توفان قطبی و یخبندان ناچار به بستن واحدهای خود شدند که این مساله موجب بروز مشکلاتی برای نیروگاه های تولید برق که نیازمند به گاز طبیعی بودند، شد.   این مساله باعث شد تا تاسیسات پتروشیمی و پالایشگاه ها برای ممانعت از آسیب دیدن واحدهای خود اقدام به سوزاندن گازهای سمی بکنند که این وضعیت به شدت هوای این ایالت را آلوده کرده است.

برچسب‌ها تغییرات آب و هوا نروژ کنفرانس بین‌المللی منطقه‌ ای تغییر اقلیم آفریقای مرکزی توافق اقلیمی پاریس آمریکای جنوبی توافق آب و هوایی پاریس گازهای گلخانه ای کنگو تغییرات اقلیمی جنگل روغن پالم آمازون اندونزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تغییرات آب و هوا نروژ کنفرانس بین المللی منطقه ای تغییر اقلیم تغییرات آب و هوا نروژ کنفرانس بین المللی منطقه ای تغییر اقلیم آفریقای مرکزی توافق اقلیمی پاریس آمریکای جنوبی توافق آب و هوایی پاریس گازهای گلخانه ای کنگو تغییرات اقلیمی جنگل روغن پالم آمازون اندونزی اخبار کنکور جنگل های بارانی جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۳۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 7 ادموند بارسقیان یوتیوبر ایرانی ساکن کالیفرنیا که پست‌هایش مربوط به خودرو است، صبح امروز دوشنبه به وقت محلی در حال شوآف رانندگی با مک لارن سنا ۱.۵ میلیون دلاری بود که کنترل خودرو را از دست داد و ماشین گرانقیمت را به آهن پاره تبدیل کرد. ماشین به دیوار نمایشگاه اتومبیل لکسوس برخورد کرد و متوقف شد. ادموند موندی که خود را یک کارآفرین معرفی کرده، در پست‌هایش سوار بر خودروهای گرانقیمت شده و با آنها ویراژ می‌دهد. به گفته کارشناسان نوع برخورد طوری است که شرکت بیمه خسارت را پرداخت نخواهد کرد و هزینه تعویض و تعمیر نیز سرسام آور خواهد بود. لحظات وقوع این حادثه را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • پیگیری مطالبه اهالی بخش ناغان از نابودی درختان بلوط بر اثر آفت برگ خوار
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • هشدار هواشناسی به رانندگان: جاده‌ های ۱۱ استان بارانی است
  • نیویورک میزبان جزیره آزمایشگاهی اقلیمی
  • نواحی غربی کشور ۱۷ اردیبهشت ماه بارانی می‌شود/صدور هشدار هواشناسی سطح زرد در کشور 
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • تخصیص زمین به خانواده ۳ فرزند به بالا در استان همدان
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی